U.K. Tour 2020

Helaas hebben we reis naar Engeland van 24 t/m 27 april 2020 moeten afblazen vanwege het coronavirus

Liveoptreden Predilection op Radioomroep Horst aan de Maas

In de aanloop naar hun optreden op het Sixties/Seventies festival in Folkestone in Engeland eind april 2020, geeft de Venrayse Sixties/Seventies Coverband Predilection een free try-out concert in Muziekcafé De Buun in Horst op zondagavond 2 februari 2020 van 20:00 tot 22:00 uur. Dit liveconcert wordt geheel opgenomen ten behoeve van een latere uitzending van Radioomroep Horst aan de Maas voor het programma Beat Westcoast & Hits van programmamaker Jan Droesen. De hele radiostudio wordt hiervoor verplaatst naar Muziekcafé De Buun. Uiteraard is iedereen welkom in De Buun om het concert van dichtbij mee te maken. De entree is geheel gratis.

Predilection treedt al weer voor de 7e keer op in Folkestone U.K. in het door het Hotel Burstin georganiseerde Sixties/Seventies festival. Ook nu weer mogen fans mee in de tourbus. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. De reis is van vrijdagmorgen 24 april tot en met maandag 27 april, inclusief enkele excursies overdag, onder andere naar London. Meer info op: www.predilection.nl  

 

 PREDILECTION in Muziekcafé De Buun in Horst

PREDILECTION in april 2020 weer ‘On Tour’ naar U.K.

(onze fans mogen natuurlijk weer mee!)

Met de prachtige herinneringen in ons achterhoofd aan onze twee succesvolle optredens in de Beatleskelder van de Cavern Club in Liverpool in april 2018, en het optreden begin dit jaar in Folkestone, hebben we weer een overeenkomst met het Grand Burstin Hotel in Folkestone om op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 april 2020 te komen spelen op hun sixties en seventies weekend. Dit is dan voor Predilection alweer de 7e keer! En natuurlijk mogen er weer fans mee in de bus van reisorganisatie Van den Munckhof uit Horst. Let wel: Dit is nu 4 dagen i.p.v. 3 !! Omdat het maandag 27 april 2020 Koningsdag is, en het een vrije dag is in Nederland, maken we de reis een dag langer! We vertrekken vrijdagmorgen 24 april vanuit Horst en Venray en varen maandag 27 april weer terug met de ferry.

Voor € 280,– p.p. op basis van 2 personen; (1-persoonskamer + € 40,–) ben je er bij! Voor deze minimumprijs krijg je: de busstocht v.v., 2x de ferry-oversteek, 3x hotelovernachting, 3x ontbijt, 3x diner, de excursies per bus op zaterdag 25 naar Canterbury en zondag 26 april naar Londen en natuurlijk de toegang tot het optreden van Predilection op het hoofdpodium! Alleen de drankjes moet je zelf betalen!
Let op: Er kunnen 50 mensen in de bus; vol = vol

Wel is een geldig paspoort of ID-bewijs nodig.

Geniet van deze reis en de sixties/seventies muziekoptredens in U.K.!

Opgave per email bij Dave Edwards, onze drummer: daveannieedwards@gmail.com  

UK Tour 2020

De meereizende fans….