U.K. Tour 2019

 

Bericht 29-4-2019:
Folkestone april 2019: een geslaagde tour van Predilection naar de UK ! 
De minitour van Predilection naar Folkestone UK zit er weer op! Wat een weekend!
 

Bericht 2-3-2019:

Info Reis : Folkestone, Engeland met Predilection

vrijdag 26 t/m zondag 28 april, 2019  

Nog even en dan stappen wij de bus in om de reis naar Folkestone U.K. met Predilection te maken! De bus met 50 zitplaatsen is inmiddels helemaal uitverkocht. We kunnen dus geen nieuwe aanmeldingen meer plaatsen.

Hierbij belangrijke info voor de reizigers:

We reizen op vrijdag 26 april 2019 met Touringcarbedrijf  Munckhof Reizen uit Horst met onze vaste chauffeur Roland van Helden en we stappen in Venray en Horst op.

Opstappen

In Venray 06.00 uur (parkeerplaats bij Sporthal De Wetteling, Zuidsingel 2) en in Horst 06.30 uur (parkeerstrook bij de Merthal, Gasthuisstraat). Graag minstens 10 minuten vóór vertrektijd aanwezig zijn. 

Reisdocumenten

Een geldig paspoort is verplicht, een medische paspoort (indien van toepassing, gratis bij je apotheek), en een goede reis en annuleringsverzekering.

Geld & Pinnen

In Engeland worden alleen maar Engelse Ponden gebruikt (geen EURO’s dus), Er zijn genoeg ATM’s (pinautomaten) dus pin-pas niet vergeten. In de hotel is er eentje, of in Folkestone maar ook in de plaats Canterbury of Hastings (de excursie op zaterdag). Pinnen in Engeland is het meest gunstig, niet bij GWK’s  bestellen en ook niet op de veerboot wisselen. Op de veerboot kan ook met Euro’s betaald worden.

Extras

Denk aan brillen, leesbrillen en zonnebrillen. Medicatie, pillen en hulpmiddelen (indien van toepassing). Enkele EURO’s en wat kleingeld voor je consumpties in de bus, maar ook voor als we ergens gaan stoppen onderweg. Toiletgebruik bij tankstations moet je bijna altijd met een munt van 0,50 EUR betalen, maar daarna kun je de bon gebruiken in het tankstation.

Hotel Informatie

The Grand Burstin Hotel, The Harbour, Folkestone, Kent. CT20 1TX

Tel : 0044 1303 257455. Het hotel (met 560 kamers) is hard aan een opknapbeurt en vernieuwing toe, maar de bedden zijn goed, het beddengoed is schoon, de badkamers zijn eenvoudig maar schoon en het eten is prima. Ieder kamer heeft een waterkoker, thee en koffie. Wij verblijven in der betere 2-persoons Premier-rooms met zeezicht.  

Restaurant

Het avonddiner doen we in het self serviceVictorian Restaurant (luxe en meer keuze). Het diner is vanaf 17:45 uur en het ontbijt vanaf 07:00 uur (Engelse tijd). BELANGRIJKE TIP – Geen alcoholische drank bestellen in het restaurant; dat is veel te duur. Koop je drankjes (voor bij het eten) vooraf aan de bar in de lounge, voordat je naar binnengaat. Hotelkamerbewijs (key card) altijd bij je houden, want er kan gecontroleerd worden en deze is nodig bij binnenkomst in het restaurant..

Happy Hour is tot 20:00 uur in beide bars (lounge bar & ocean ballroom) dus zorg dat je voor die tijd een beetje voorraad hebt, anders betaal je daarna meer voor bier en wijn; frisdrank blijft volgens mij hetzelfde.

/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/
28 juni 2018:
Predilection in april 2019 weer 3 dagen naar Folkstone!
Beste sixties/seventies fans!
Er is wederom een overeenkomst bereikt met The Grand Burstin Hotel te Folkestone (UK) om een 60’s 70’s concert met Predilection te houden, en wel op op vrijdag 26 en zaterdag 27 april 2019 (2 nachten verblijf dus). Voor de band is dit alweer de 6e keer …en wederom mogen er fans mee!!
Er is veel vraag hierna uit de regio Noord Limburg, dus een bus met 50 zitplaatsen van Munckhof Reizen moeten we zeker kunnen vullen EN dit betekent dat we de prijs zeer scherp kunnen houden.
Er is het een en ander al besproken en gereserveerd, zoals de touringcar en het pakket omtrent het verblijf in het Hotel in Engeland. Velen van jullie kennen de reis naar Folkestone en het verblijf in The Grand Burstin Hotel, maar voor degene die dit nieuw mee willen maken, even alles op een rij ….
De prijs is inclusief de touringcar vanuit Horst en Venray v/v, de overtocht met P&O Ferries van Calais naar Dover (90 minuten) v/v, het doorreis naar het Hotel (10km) v/v, een excursie op de zaterdag v/v, het verblijf in het Hotel EN …., niet te vergeten, de 60’s 70’s concerten van Predilection, op beide avonden.  
Een verzoek vooraf van het Hotel management is dat we zoveel mogelijk met 2 personen in de twee persoons kamers verblijven. Het zijn premier kamers met zeezicht en we dineren in het (premier) Victorian Restaurant met een real (English) ontbijt en een prima diner ’s avonds. Dit alles voor slechts € 200 per persoon !!.
(PS : 1 persoons kamers zijn zeer beperkt; hiervoor worden tweepersoonskamers gebruikt. Voor 1 persoon op zo’n kamer wordt er € 15 per nacht extra berekend, dus € 230 per persoon voor 2 overnachtingen).
Als je belangstelling hebt om deze reis samen met ons mee te maken laat ons dit dan alvast weten. Vol=vol!
Stuur een email naar Dave Edwards: daveannieedwards@gmail.com  
Dave en de bandleden van Predilection.