U.K. Tour 2018

 

Zeer succesvol optreden van Predilection in de Cavernclub Liverpool!

Op donderdagavond 26 april 2018 was het dan zover: Optreden van Predilection in de Beatles-kelder van de Cavernclub in Liverpool. Met knikkende knieën betraden we het magische podium van de Cavern Lounge Club, waar zo vele beroemdheden hadden gestaan, zoals de Beatles, Jimmy Hendrix, Who, Paul Mc Cartney, Adèle en nog vele vele andere wereldmuzikanten. Dat wij daar überhaupt mochten spelen is helemaal te danken aan Jan Droesen, radiopresentator bij Radio Rijndonk in Horst, die al jaren goede contacten onderhoudt met het management van de Cavern Club.

Het optreden was grandioos! Voor een nagenoeg uitverkocht huis speelden we de sterren van de hemel, wat wel te merken was aan het applaus en de lovende reacties van het Engelse publiek en de eigen fans die met een bus van Van den Munckhof met ons meegereisd waren naar Liverpool.

Vrijdagmiddag 27 april ging het weer verder. Weer een volle bak in de Cavern Club en weer een geweldige sfeer. Dat we dit nog mee mogen maken is toch uniek! Vrijdagmorgen een prachtige ‘Magical Mystery Tour’ gedaan met een plaatselijke gids, die werkelijk de hele Beatles-story kende. Alle Beatles-gerelateerde plekken bezocht zoals de geboorteplaatsen en de woonplekken van de Beatles, maar ook de panden waar de meeste Beatles-liedjes zijn geschreven. Kortom een prachtige Tour!

Helaas moesten we zaterdagmiddag weer de bus in en naar de nacht-ferry in Hull. Wel met slaaptekort, omdat het bier hier zo lekker smaakte, maar ook moe van de vele interessant indrukken van deze Beatles-stad en natuurlijk de grandiose herinnering aan het optreden in de beroemde Cavern Club! Een ervaring om nooit te vergeten!

Met dank aan Jan Droesen en Dave Edwards, die deze tour organisatories mogelijk hebben gemaakt. Het was geweldig! Ook de fans van Predilection die ons vergezelden hartelijk dank voor jullie ondersteuning. Dit is voor herhaling vatbaar!

En bekijk het fotoalbum: https://www.myalbum.com/album/LJxS4Q9ovnEE  

Predilection in de Cavern Club Liverpool

U.K. Tour 2018

Predilection en Sparks naar de Beatleskelder in Liverpool !

In het weekend van woensdag 25 t/m zondag 29 april 2018, rondom Koningsdag, zijn de bekende Horster coverbeatbands Predilection en de Sparks door het management van de Cavern Club in Liverpool uitgenodigd om in de kelder te spelen waar de Beatles ooit begonnen zijn.

Voor fans van de Beatles, maar ook voor andere sixties/seventiesmuziekliefhebbers is dit een heilige plaats. Duizenden bezoekers over de hele wereld hebben deze kelder, waar de Beatles voor het eerst optraden, al bezocht. Evenzovele bands hebben daar al opgetreden. Dat je daar als band mag spelen is op zich al bijzonder en een hele eer!

Helemaal vreemd is het voor de Horster bands niet om uitgenodigd te worden in Engeland om op te treden. Begin dit jaar nog werd er voor enkele optredens een gezamenlijke tour georganiseerd naar Folkestone aan de Zuidkust. Maar liefst 3 grote bussen met fans begeleidden de Sparks en Predilection op die tour. Een fantastisch weekend! Bovendien hebben de Sparks in het verleden al eens eerder met succes in de Cavern Club opgetreden. Ook toen een geweldige ervaring!

Ook op de reis naar Liverpool mogen fans mee. Naast een bezoek aan de optredens van Predilection en The Sparks op de donderdagavond en de vrijdagmiddag wordt er op zaterdag een Magical Mystery Tour georganiseerd en kan het Beatlesmuseum worden bezocht.

Inbegrepen in het reispakket zijn: Busreis en overtocht per nachtferry naar Liverpool, de 2 nachten hotel L/O in Liverpool, bezoek aan de Cavernclub met optredens van de Sparks en Predilection, de Magical Mystery Tour door Liverpool, Beatlesmuseum en natuurlijk de hele terugreis. Woensdag na de middag op 25 april vertrekken we vanuit Venray en Horst en zondag rond de middag op 29 april zijn we weer terug. Zie onderstaande details en reisverloop.

De reis is momenteel helemaal volgeboekt. Mocht je nog mee willen, dan kom je op de wachtlijst. Als er zich dan iemand afmeldt, kun je nog wel mee.

Contactadres: Dave Edwards: daveannieedwards@gmail.com

Meer info:   www.predilection.nl  en  www.desparks.nl

Cavernclub:   https://www.cavernclub.org/events/event/predilection-and-the-sparks/?date=2018-04-26

 De fans van de Sparks en Predilection op de foto in Folkstone in april 2017

Informatie en reisplan:

Liverpool reis met Predilection & de Sparks / 2x optredens in Cavern Club  

Vertrek:woensdag 25 april 2018 13:15 uur

Terug: zondag 29 april 2018 12:45 uur  

2 nachten North Sea Ferries en 2 nachten in Heywood House Hotel, Fenwick Street, Liverpool 

PROGRAMMA:

Chauffeur Munckhof reizen: Roland van Helden. Bus 62-seater = 14mtr lang

Woensdag 25 april, 2018

Opstapplaatsen: 

13.15 uur Horst, parkeerstrook bij de Merthal, Gasthuisstraat 

14.00 uur Venray, parkeerplaats de Wetteling, Zuidsingel 2 

14.30 uur Vertrek uit Venray naar Europoort Rotterdam 

17.00 uur Geplande aankomst P&O terminal Europoort

                Inchecken voor overtocht naar Hull (tot uiterlijk 19.00 uur) 

21.00 uur Afvaart Ferry Europoort naar Hull 

Donderdag 26 april

08.00 uur Aankomst Ferry in Hull. Ontschepen en aansluitend vertrek naar Liverpool. 

12.00 uur ca. Aankomst Liverpool. Inchecken Hotel. Na incheck geen busprogramma.

Optreden Predilection: 20:30 uur tot 21:30 uur

Optreden Sparks: 22:00 uur tot 23:00 uur 

Vrijdag 27 april 

Chauffeur en bus beschikbaar voor transfers t.b.v. plaatselijk programma.

(Magical Mystery Tour / Beatles Museum)

Optreden Sparks: 14:15 uur tot 15:00 uur

Optreden Predilection: 15:30 uur tot 16:15 uur

Zaterdag 28 april

13:00 uur. Gereed staan bij Hotel Liverpool. Inladen bagage – instappen gasten 13.30 uur.

                  Vertrek uit Liverpool naar Hull. 

17.00 uur Aankomst Hull, inchecken P&O Ferries. (inchecken tot uiterlijk 19.00 uur) 

19.00 uur Afvaart Ferry Hull – Europoort 

Zondag 29 april 

Aankomst Ferry in Europoort Ontschepen en vertrek naar Venray en Horst 

12.00 uur ca. Aankomst retour in Venray 

12.45 uur ca. Aankomst retour in Horst 

–//–