U.K. Tour 2017

 

Foto fans Folkestone met Hallokrant:

Foto fans Folkestone in Hallo

Predilection & Sparks weer terug van de U.K. Tour 2017

Wat een fantastisch weekend 21, 22 en 23 april j.l. ! 150 Fans en bandleden met aanhang in 3 bussen van Touringcarbedrijf v/d Munckhof beleefden in Fokestone – England een fantastisch weekend samen met de Horster sixties/seventies coverbeatbands Predilection en The Sparks. Vrijdagochtend vroeg op weg naar Calais; met de ferry naar Dover, inchecken in het Grand Burstin Hotel in Folkestone en ‘s avonds een fantastisch optreden van de beide bands. Qua niveau en muzikaal optreden waren de Sparks en Predilection aardig aan elkaar gewaagd. Een geweldige muzikale avond was het resultaat met de enthousiaste fans van de beide bands en een geweldige afsluiting van de avond door The Sparks. Zaterdagochtend vroeg op en op excursie naar het prachtige middeleeuwse stadje Canterbury. De fans lieten zich daar het Lagerbeer en het Bitter, en ook de lekkere pastei, goed smaken. Het optreden van de Sparks en Predilection op deze zaterdagavond was noch indrukwekkender en spectaculairder dan de vorige dag. Beide bands speelden de sterren van de hemel. Halverwege werd er een groepsfoto gemaakt in de zaal met alle 150 fans en leden van The Sparks en Predilection. Ook de Engelse gasten in het volgeboekte hotel waren zeer enthousiast over de optredens. Predilection zorgde voor een spetterende afsluiting. Het publiek scandeerden ‘We want more’, zodat het slotlied ‘Gloria’ van Them door het gezamenlijk optreden van beide bands zorgden voor een uitzinnig publiek. ’s Morgens waren er nog velen met kleine oogjes, maar de ferry moest op tijd vertrekken. Moe maar zeer voldaan richting Horst en Venray. Volgend jaar weer? Misschien naar de Caverne Club in de  Beatleskelder in Liverpool? Wie weet. Het weekend in U.K. smaakt in ieder geval naar meer!

Beste fans: Namens The Sparks en Predilection hartelijk dank voor jullie enthousiaste deelname!

Predilection in actie U.K. Tour Fokkestone

Fans Predilection

Optreden van The Sparks

Met z’n allen op de foto – Folkestone U.K. 2017

UK Tour 2017 Predilection - Sparks

Predilection en The Sparks in april 2017 samen 3 dagen ‘on tour’ naar U.K.!!

Wederom is de Horster Sixties/Seventies beatcoverband Predilection door het management van het prestigieuze 550 kamers tellende Grand Burstin Hotel in Folkestone (bij Dover) U.K. uitgenodigd om op te treden en wel op 21 en 22 april 2017. Ditmaal doen we dit gezamenlijk met de bekende Horster band The Sparks. Dit wordt een geweldige tour met Sixties/Seventies Covers van de bovenste plank! De tour wordt ter plaatse al aangeduid als “Double Dutch”. Predilection maakt deze reis naar Folkestone al voor de vijfde keer!

Ook dit keer mogen er natuurlijk fans mee. De fans van Predilection waren over de vorige tours zeer enthousiast en ook het Engelse publiek lieten ons merken dat we bij hun zeer welkom zijn!

Omdat het hele weekend als thema heeft: ‘Back to the Sixties & Seventies’ zijn er daarnaast in het hotel op verschillende locaties optredens van Engelse bandjes met muziek uit die tijd.

www.predilection.nl             www.desparks.nl

Programma:

Vr. 21 april, 2017

06:00 uur – Vertrek Venray, Parkeerplaats de Wetteling, Zuidsingel 2,

06:30 uur – Vertrek Horst, parkeerstrook bij Merthal, Gasthuisstraat, naar Folkestone. Rechtstreekse reis. Onderweg worden er enkele stops ingelast in verband met de rij- en rusttijdenwet. 11:30 uur – Geplande aankomst in Calais. Inchecken voor overtocht.

12:35 uur – Overtocht Calais – Dover met de boot van P&O Ferries.

13:05 uur – Geplande aankomst in Dover. ** Lokale tijd ** Vervolg reis naar Folkestone.

13:45 uur – Geplande aankomst in Folkestone, The Grand Burstin Hotel, The Harbour, CT20 1TX.  Na de check-in is er geen busprogramma meer.

18:00 uur – Dinner (self-service) in de ‘Victorian Restaurant’

20:00 uur – Avondprogramma: Cash Bingo gevolgd door live muziek: Predilection / de Sparks

21.00 Predilection  (45min)

21.45 break :           (5min)

21.50 Predilecton   (30min)

22.20 changeover   (15min)

22.35 de Sparks      (45min)

23.20 break:            (5min)

23.25 de Sparks      (35min)

Za. 22 april, 2017

Breakfast (self service) in de ‘Victorian Restaurant’ vanaf 07:00 uur. Een vrije dag, door te brengen in Folkestone of een korte excursie van een halve dag naar Canterbury.

10:00 uur – Vertrek Folkestone naar Canterbury.  www.canterbury.co.uk 

10:45 uur – Geplande aankomst Canterbury. De groep heeft hier vrije tijd om het historisch centrum te bezoeken.

14:45 uur – Vertrek uit Canterbury en retour naar Folkestone.

15:30 uur – Geplande aankomst retour in Folkestone. Geen busprogramma meer.

18:00 uur – Dinner (self-service) in de ‘Victorian Restaurant’

20:00 uur – Avondprogramma: Cash Bingo gevolgd door live muziek: de Sparks / Predilection

21.00 de Sparks       (45min)

21.45 break :            (5min)

21.50 de Sparks       (30min)

22.20 changeover    (15min)

22.35 Predilection   (45min)

23.20 break:             (5min)

23.25 Predilection   (35min)

Zo. 23 april, 2017

Breakfast (self service) in de ‘Victorian Restaurant’ vanaf 07:00 uur.

10:00 uur – Klaar staan bij The Grand Burstin Hotel Folkestone. Inladen bagage – instappen. 10:15 uur – Vertrek Folkestone naar Dover.

11:00 uur – Geplande aankomst in Dover.

12:05 uur – Overtocht Dover – Calais met de boot van P&O Ferries.

14:35 uur – Geplande aankomst in Calais. ** Lokale tijd ** Vervolg terugreis naar de opstapplaatsen. Rechtstreekse reis Onderweg worden er, in overleg, enkele stops in verband met de rij- en rusttijdenwet ingelast. 19:30 uur – Geplande aankomst in Horst, 20.00 uur – Geplande aankomst in Venray.

DRANK IN DE TOURINGCAR: Onze touringcar is voorzien van een koelkast en koffie- en theefaciliteiten. Op uw verzoek is de barunit van onze bus gevuld met zowel warme en koude dranken. De genuttigde dranken worden rechtstreeks met de chauffeur afgerekend. TARIEVEN: Koffie/thee – Euro 1,20 Spa Blauw – Euro 1,20 Frisdranken – Euro 1,60 Bier – Euro 2,00

Verdere instructies voor de deelnemers: 

Opstapplaatsen: Aangeven s.v.p. Venray of Horst. Verzoek om iets vóór vertrektijd aanwezig te zijn. Venray 06:00 uur en Horst 06:30 uur op vrijdag 21 april 2017.

P&O Ferries  Calais-Dover : De problemen in- en rond Calais met migranten zijn er nog wel maar men hoopt dat deze vóór de Kerst van 2016 grotendeels opgelost zijn. Er komen meer hekwerken om het aantal pogingen door migranten om naar Engeland te komen drastisch te verminderen.

Contactgegevens:  Nog niet van iedereen volledig bekend. Dit is verplicht voor de P&O Ferries en Van de Munckhof passagierslijsten. Meld, als je dat nog niet hebt gedaan, z.s.m. het volgende: naam en initialen, geslacht, geboortedatum, roepnaam, telnr’s en / of mobiel telnr’s.Tevens de naam en telnr. van je thuisblijver(s).

Reisdocumenten: Een geldig paspoort of identiteits kaart. Een annulerings / reisverzekering. Medische paspoort, indien van toepassing (gratis bij je apotheek). Zonder geldig paspoort of ID kaart kom je U.K. niet  in!

Geld & Pinnen: In Engeland worden alleen maar Engelse Ponden gebruikt (geen Euro’s dus), Er zijn genoeg ATM’s (pinautomaten) dus PinPas niet vergeten. In het hotel en in Folkestone zijn er pinautomaten, maar ook in Canterbury (zaterdag) als je nog meer wilt pinnen. Je kunt overigens wel met Euro’s betalen op de P&O ferry.

Tijdsverschil: Het is 1 uur vroeger in de UK dan in de rest van Europa. GMT (Greenwich Mean Time) en CET (Central European Time)

Extra’s: Denk aan, brillen, leesbrillen en zonnebrillen. Ook medicatie, pillen en hulpmiddelen (indien van toepassing). Enkele Euro’s s en wat kleingeld, voor als we ergens gaan stoppen onderweg. Toiletgebruik bij tankstations in België moet je bijna altijd met een munt van € 0,50 betalen, maar daarna kun je de bon gebruiken in het tankstation. Denk ook aan een Engelse stekker!!

Hotel Informatie: The Grand Burstin Hotel, The Harbour, Folkestone, Kent. CT20 1TX . Tel : 0044 1303 257455. http://www.grandburstinhotel.co.uk Het hotel (met 560 veel gebruikte kamers) is aan een opknapbeurt toe maar de bedden zijn goed, beddengoed is schoon, badkamers zijn eenvoudig maar ook schoon, en het eten is prima. Ieder kamer heeft een waterkoker met thee en koffie. Vaak zijn er 1000 gasten per avond!

Hotelkamers: Geef aan wat voor soort kamer je wilt: 1 pers / 2 pers met een dubbel bed / 2 pers. met twee aparte bedden (twin genoemd)

Restaurant: We eten in het self service Victorian Restaurant (luxe en meer keuze) diner vanaf 17:45 uur (lokale tijd) en ontbijt vanaf 07:00 uur (lokale tijd).

Tip: Alcoholische drank bestellen in de restaurant is veel te duur. Koop je drankjes (voor het eten) aan de bar (in de lounge), voordat je naar binnengaat. Happy Hour is tot 20.00 uur in beide bars (lounge bar & ocean ballroom) dus zorg dat je voor die tijd een beetje voorraad hebt. Je hotelkamerbewijs (key card) altijd bij je houden want er wordt gecontroleerd bij binnenkomst in de restaurant en soms bij de ingang van het hotel. Meerdere ‘key cards’ kunnen geregeld worden, bij de receptie.

BINGO – Elke avond wordt Cash Bingo gespeeld. Bingo kaartjes worden verkocht vanaf 19:15 tot 20:00 uur. Volgens mij begint de Bingo om 20:15 uur. Om 21:00 uur beginnen de Bands……..

Gr. Dave

Tel : 0478-586019     Mob: 06 51 89 27 00     E.: daveannieedwards@gmail.com